Oktatás
bidita-ifjusag_edukacio

Digitális Szülő Kurzus

Vajon milyen minták, rutinok, tapasztalatok alapján engedjük be gyermekeinket a digitális térbe?
Mi, mint szülők tudjuk-e, hogy milyen veszélyekkel fognak találkozni gyermekeink, vagy éppen milyen
személyiség változáson mennek, mehetnek keresztül anélkül, hogy ebből bármit is észre vehetnénk időben?
Egyáltalán, mint szülők, kaptunk bármilyen mintát őseinktől, hogy mire neveljük gyermekeinket az okos eszközök használata során?
A Digitális Szülő Kurzus ezen kérdésekre ad konkrét válaszokat és gyakorlati megoldásokat!

Digitális Munkavállaló Minősítés

Megfelelő embert a megfelelő helyre!
Biztosan a legjobb és leginkább rátermett emberekre bízzuk a digitalizáció terjesztését, elfogadtatását vagy éppen oktatását a cégen belül?

Honnan tudhatjuk kollegáinkról, hogy milyen digitális készségekkel rendelkeznek, vagy egyáltalán nyitottak-e a digitalizáció iránt?

A Digitális Szülő Kurzus egyedi részét képezi egy speciális, kiválasztott kollegákra koncentráló felmérés, mely pontos képet biztosít a cég vezetősége részére, hogy kollegáik milyen digitális tudással és képességekkel rendelkeznek.

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
74305687_s

Digitális Stratégia Tervezés Kurzus

Avagy, hol és miért akadt el a vállalatok digitalizációja és mi a megoldás?
Elméleti és konkrét gyakorlati lépések felső vezetőknek, akik komolyan gondolják, hogy átvezetik vállalatukat a digitális megoldások nyújtotta kényelmi világba!

A Digitális Stratégia Tervezés Kurzus során megtanítjuk a vezetőket a már digitálisan felkészített munkavállalók integrálására, a valódi papírmentes folyamatokba. A vállalatok számára személyre szabjuk a képzést, hogy az egyes gazdasági szegmensek speciális folyamataira és eltérő kihívásaira kaphassanak a vezetők értékes tudást és tapasztalatot.

Digitális Referens Képzés

A cél, egy önálló szakma megalkotása, aki összefogja az összes szakterület igényét, átlátja a cég működését és a vállalat érdekeit szem előtt tartva segíti a tulajdonost a megfelelő döntésekben és a digitális átállás levezénylésében! Képes felmérni a vállalat digitális adatvagyonát, valamint a cég érdekben mérhetővé és elemezhetővé tenni, a megfelelő döntések előkészítéséhez.

Nem utolsó sorban pedig képes a megfelelő tudás felvételére és átadására!

Big Data Technology for Business Finance Analytic Concept. Modern graphic interface shows massive information of business sale report, profit chart and stock market trends analysis on screen monitor.
Businessman using tablet analyzing sales data and economic growth graph chart. Business strategy. Abstract icon. Stock market. Digital marketing.

Vállalatok örökítése és értékesítése, digitális eszközökkel kurzus

Miért nehéz megoldani a rendszerváltáskor alapított cégek örökítését vagy értékesítését?
Mert egy XX. században alapított céget csak XXI. századi folyamatokkal, eszközökkel és tudással lehet átadni, vagy értékesíteni.
Mi ebben segítünk!

Kérj konzultációt!