Önálló projektjeim
Digital signature grants access to digital data. 3D illustration.

DOQdrive

Létezik vajon okmányszinten azonosított magán személy a digitális térben, akikből felépíthető a teljesen papírmentes társadalom és gazdaság?

Igen, ezt képviseli a DOQdrive, melynek köszönhetően B2B, B2C és C2C területeken is működnek, a joghatás kiváltására alkalmas, papírmentes folyamatok.

Papírmentes HR

Tudjuk, hogy a hivatalos HR adminisztráció jövője az elektronikus aláírás és e-dokumentumkezelésben
rejlik, de megéri-e már most felszállni a vonatra? Tisztában vagy azzal, hogy hol tartasz most, és milyen
technológiával hová szeretnél eljutni? Ismered a papír alapú folyamataid valós időráfordítását és
költségeit?
A DOQdrive csapata segít a jelenlegi papír alapú folyamatok kiértékelésében és a digitális
átállás kivitelezésében!
74305687_s
slider-3-doqdrive-maszk

DOQmed

Az egészségügy egyik legkomolyabb kihívása, a páciensek azonosítása és a különböző beavatkozásokhoz kapcsolódó nyilatkozatok, tájékoztatók, beleegyezők aláíratása. Ráadásul ezen hivatalos dokumentumokat évtizedeken keresztül meg is kell őrizni, eredetiben.

Pontosan erre való a DOQmed megoldása, mely zárt csatornát biztosít orvos és páciens között, az eredeti, de papírmentes dokumentációk aláírására, továbbítására és hosszú távú megőrzésére.

DigiPol

Bevonható vajon a lakosság a közbiztonság fokozásába? Tehetünk mi is azért, hogy mind a fizikai, mind a digitális térben biztonságosabban éljünk?

Igen! A DigiPol akár egy mobil telefon segítségével is kezünkbe adja a megoldást. Készítsünk hiteles fényképet és védjük meg jogainkat.

Document Management Data System Business Internet Technology Concept.
Concept of remote video conferencing during the pandemic

LegalTech konferencia

Konferenciánk célja, hogy teret biztosítson a LegalTech területen fejlesztő és szolgáltató cégeknek a piacuk közvetlen elérésében.

A konferencia kifejezetten teret kíván biztosítani a most induló koncepcióknak és vállalkozásoknak is, valamint kiváló alkalom a LegalTech szolgáltatások iránt érdeklődők számára, hogy közvetlen és valós képet kaphassanak, az egyes szakterületek megoldásairól.

LegalTech Club

A Club célja, hogy összehozza és összekösse a LegalTech téma iránt érdeklődő szolgáltatókat és felhasználókat annak érdekében, hogy a személyes tapasztatok megosztásával további ötletek, fejlesztések és kézzelfogható megoldások lássanak napvilágot.

A Club tagságán belül kifejezetten kizárjuk a direkt értékesítést, viszont szorgalmazzuk a stratégiai együttműködések támogatását és a jövőbe mutató koncepciók megalkotását és megvalósítását.

Creative visual of business people in the corporate staff meeting . Concept of digital technology for marketing data analysis and investment decision making .
Smart ID card form lines, triangles and particle style design. Illustration vector

Digitális KRESZ

Gondoltál már arra, hogy mi alapján tájékozódunk a digitális térben? Milyen szabályok mentén kell éljük életünket a digitális térben?

Egyáltalán vannak már ilyen egységes szabályok? Mit mondunk gyermekeinken először, mikor belépnek a digitális térbe? Mire figyeljenek?

Egyáltalán kik vagyunk a digitális térben?

Ezen kérdésekre szeretnénk megalkotni az egységes szabályrendszert, a Digitális KRESZT!

DSZK

Digitális Szolgáltatók Közössége - Digitális Stratégia tervezés és kivitelezés
Ugye milyen egyszerű, egy darab havi számlában fizetni az összes telekommunikációs szolgáltatást?

Mi lenne, ha minden, a digitalizációhoz kapcsolódó, céges szolgáltatást is egyetlen havi díjban fizethetnél? Ráadásul nem neked kellene összekötni a különböző megoldást szállítókat, hogy működjenek együtt az érdekedben?

Pontosan ezt valósítjuk meg a Digitális Szolgáltatók Közösségében!

Risk Management and Assessment for Business Investment Concept. Modern graphic interface showing symbols of strategy in risky plan analysis to control unpredictable loss and build financial safety.
3d rendering wireframe digital techno neon glowing symbol of medal prize with shining dots on black background with blured reflection on floor

Az Év Digitális Vállalata Díj

Úgy érzed, a Te céged már teljesen digitális? Mindent digitálisan végeztek és Neked már csak élvezni kell a végeredményt?

Megnézzük és értékeljük! Jelentkezz az Év Digitális Vállalata Díj pályázaton és zsebeld be az elismerést.

Az Év Papírmentes Vállalata Díj

valódi zöld CSR hiteles adatokra támaszkodva
A díjat minden évben, a DOQdrive szolgáltatás felhasználói közül választjuk ki, több kategóriában is.

Az lehet az Év Papírmentes Vállalata, aki valós, mérhető eredményeket képes felmutatni a papírmentesítés, ezáltal az igazolható környezetvédelem területén. A Díj egy valódi érték, hisz valós, mérhető számokra épül. Lépj be a DOQdrive világába és legyél Te az első, valódi, Papírmentes Vállalat.

Glass award isolated on white background
businessman working with new modern computer show social network structure as concept

Az Év Induló Papírmentes Vállalata Pályázat és Mentor Program

Vállalkozás alapítását tervezed? Nemrég indultál és nem szeretnél elveszni a papírhalamban? Szeretnél már az induláskor teljesen papírmentesen működni? Ráadásul minden jogszabálynak megfelelően? Mi segítünk! Jelentkezz pályázatunkon és mi végig kísérünk utadon, hogy Te lehess hazánkban az első, teljesen papírmentes, induló vállalkozás.

Okospolgár

Digitális Papírgyűjtés Program
Napjainkban mindenki az okos városokról beszél, pedig tudjuk, hogy az okos városok lakója, az okos polgár!

Csatlakozz iskoláddal a Digitális Papírgyűjtés programunkhoz, annak érdekében, hogy minden családból kivonhassuk, a feleslegesen, gyakran évtizedeken keresztül felhalmozott iratokat. Velünk a papírgyűjtéshez már elegendő egy mobiltelefon is!

Books enter into the screen of an e-book

Kérj konzultációt!